Mangga pilih basa

A kasimpulan tina perang Yaman

Di 2015 sarta sanggeus Presiden pengunduran diri Yaman sarta ngewa ti Yaman, hiji perang unequal ngalawan Yaman ieu ngawarah ku Arab Saudi jeung Uni Émirat Arab. pamaréntah Éropa sarta Amérika disababkeun kejahatan pikareueuseun ngalawan rahayat Yemeni defenseless nu rébuan barudak jeung warga sipil ditelasan, ngajual senjata tur ngarojong Saudi Arabia tinimbang ngahulag sarta mediating on masalah ieu. kejahatan ieu teu ngan dugi ka serangan militer tapi Saudi Arabia dikurilingan bumi, hawa, jeung laut di Yaman guna meungpeuk lawang dahareun jeung ubar ka nagara nu ngabahyakeun kahirupan jutaan jalma. Nurutkeun kana laporan ti organisasi internasional, kejahatan ieu mangrupikeun musibah manusa kamanusaan anu pangahirna dina sababaraha dekade pamungkas sareng nyababkeun rasa lapar sareng ngamimitian panyakit sapertos cholera.

Misi kami

Jeung sékrési warta sarta gambar ti kejahatan ieu dina ramatloka ieu, eta geus diusahakeun ngawartosan jalma tina kejahatan ieu nu ieu dipirig ku Boikot instansi warta Arab-dijieun, nepi ka ahir perang unequal ku protes ti sakumna dunya.

buletin

Mangga lebetkeun email anjeun tetep nepi ka beja panganyarna na ngarojong masarakat Yemeni

wartos

A: Yemen on brink of ‘world’s worst famine in 100 years’
A: Yemen on brink of ‘world’s worst famine in 100 years’

The United Nations has warned Yemen could be facing the worst famine in 100 years if airstrikes by the Saudi-led coalition are not halted, the Guardian reported on Monday. If war continues, famine could engulf the...

Diajar deui
UN delivered food for 9.5mln in Yemen last month: official
UN delivered food for 9.5mln in Yemen last month: official

The UN food agency delivered emergency food and vouchers for over 9.5 million people in Yemen in December, just shy of its 10 million monthly target in the famine-threatened country, a spokesman said on Tuesday. “We...

Diajar deui
US-Backed Saudi Forces In Yemen Have Created Almost 180,000 Refugees
US-Backed Saudi Forces In Yemen Have Created Almost 180,000 Refugees

the UNHCR classified over 2,800,000 Yemenis as asylum seekers, refugees, or other vulnerable ‘people of concern,’ and 500,000 children could be at risk of starvation as a result of the Saudi-led conflict. Di 2015...

Diajar deui
Yemen: If Jesus were among us today
Yemen: If Jesus were among us today

If Jesus were among us today, he would not spare even a single moment to fight the leaders of despotism and global arrogance; nor would he tolerate hunger and wandering of millions of people, degenerated by the...

Diajar deui